Гледайте хитовия български сериал тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Проф. Цонев започва трудна битка срещу здравната система в “Откраднат живот: Анатомия на гнева”. В новия епизод на най-успешния български медицински сериал тази вечер по NOVA отстояването на позицията и честта на МБАЛ "Св. Кирил" ще отведе директорът ѝ в сутрешния блок на NOVA. В студиото той ще бъде посрещнат от Аделина Радева и Виктор Николаев, които ще се появят в познатото амплоа, за да обсъдят обвиненията на министър Чакъров към директора на болницата.

Ралица Паскалева: Ролята в “Откраднат живот” ми помогна много при раждането

“Аделина Радева и Виктор Николаев не играят. Всъщност ние възпроизвеждаме една такава съвсем реална ситуация, която на тях им се случва всяка сутрин и нещата, за които говорим, те ги слушат и обсъждат ежедневно”, споделя актьорът Владо Пенев, който изпълнява ролята на Цонев по повод на епизода.

Звездите от “Откраднат живот”: Ще се случат големи обрати с всички герои в сериала

"Беше голямо удоволствие точно с актьор като Владо Пенев да направим тази сцена. В сутрешния блок идва проф. Асен Цонев и обяснява един механизъм, на който сме били свидетели. Сценарият е много реалистичен – как някой се опитва да злепостави чрез невярна информация друг човек и по този начин да манипулира", сподели Виктор Николаев.

“Откраднат живот“ за първи път на турне в страната

"Харесвам сериала, гледам го и се вълнувам, че съм част от него с тази малка роля. При нас е лесно, защото играем себе си и това, което правим всеки ден. Различното е колко много хора има в студиото, колко много дубъла се правят на едно и също нещо, на една и съща сцена и реплика“, допълни водещата на "Здравей, България" Аделина Радева, която се присъедини към гостуващите лица на най-успешния български медицински сериал.

Тази вечер зрителите ще станат свидетели и на последствията от причиненото насилие върху доктор Огнянова. В тази тежка ситуация между нея и Марио е напът да възникне конфликт. Ковачев не знае какво се е случило, а странното поведение на Зорница го кара да се чувства несигурно и засилва ревността му от Банков.

Дали Огнянова ще преодолее шока от насилието упражнено върху нея? Какви ще са последствията от разкритията на Цонев в “Здравей, България”? Не пропускайте епизод 37 на "Откраднат живот: Анатомия на гнева" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

А тази седмица в страната започва турнето на най-успешния български медицински сериал. Феновете в Пловдив, Стара Загора и Бургас ще имат възможност да гледат епизод от него на голям екран с част от звездите в сериала.

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта му на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а епизодите можете да видите само в NOVA PLAY.