Марти и Дани формират неочакван тандем в уеб сериала

Марти и Дани се съюзяват в опитите си да разделят Николай и Изабела. Огорчената бивша приятелка на Ники е решена на всичко, за да му отмъсти. Но каква е ролята на Даниел? Не пропускайте да видите в новия епизод на "Следвай ме" първо във Vbox7.com.

Мартина и Даниел са решени да разделят влюбените Николай и Изабела и съставят план, с който да ги скарат. Изпълнявайки първата стъпка на отмъщението, те посяват семето на ревността в Николай. Въпреки че Изабела и нейният възлюбен изясняват връзката си, техните взаимоотношения все още са нестабилни. Лъжата на влогърката за раздялата ѝ с Даниел оставя частица недоверие в Ники.

Над двамата влюбени е застанал тъмен облак от интриги, но слънцето ярко изгрява за Петя и Йоан. Двамата са по-щастливи от всякога, след като разбират добрата новина, че Петя не е бременна. Какво успява да сплоти Йоан и половинката му вижте първо във Vbox7.com.

В отношенията на двете двойки не липсват емоции, а между Петьо и Катя, Алекс и половинката му напълно ескалират. Модното гуру преглъща егото си и изяснява отношенията си с Крис. Петьо, от своя страна, игнорира случилото се с Катя и се отдава на тъмен период.

Ще се окажат ли Ники и Изабела жертви на интригата? Как ще се развие връзката на Алекс и Крис? Какво се случва с Петьо? Не пропускайте да разберете в новия епизод на "Следвай ме", първо във Vbox7.com.

Може да следите "Следвай ме" всеки понеделник и четвъртък във Vbox7.com.