Гледайте хитовия български сериал тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Професор Цонев отново ще бъде на прицел в “Откраднат живот: Анатомия на гнева”. В новия епизод на най-успешния български медицински сериал тази вечер по NOVA заместник-министър Чакъров продължава да крои планове за дискредитиране на директора на болница “Св. Кирил” и дори търси съюзник сред подчинените на професора. Какво е намислил Чакъров и към кого ще се обърне за помощ?

Трудни моменти очакват и София, която освен с тормоза и преследването от страна на Фотев, ще се сблъска и с неприятна ситуация в болницата, предизвикана от овластен посетител, заплашващ нейната кариера.

По темата

Междувременно сестра Жекова решава да направи всичко възможно, за да забрави Васко и да си намери нов мъж.Магда решава да се регистрира в сайт за запознанства и излиза на среща с мъж, с когото е разговаряла онлайн. Как ще завърши нейният експеримент?

Не пропускайте епизод 40 на "Откраднат живот: Анатомия на гнева" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. А тази седмица в страната започна турнето на най-успешния български медицински сериал. След прожекцията Пловдив, феновете в Стара Загора и Бургас ще имат възможност да гледат епизод от него на голям екран с част от звездите в сериала.

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта му на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а епизодите можете да видите само в NOVA PLAY.