Ира съблазнява Боби

Напрежението между заложниците се засилва с нови разкрития. Една тайна излиза наяве, а нов план е в ход в новия епизод на уеб сериалът, който приковава вниманието с напрегнат сюжет - "Пъзел: Похитени". Ира в центъра на събитията, но ще успее ли да се справи с важната задача, проследете във Vbox7.com.

Младежите разбират истината за тайната самоличност на Ира. Красавицата се оказва звезда в еротичен чат канал, в който един от потребителите е младият наемник Боби. Най-съобразителните от групата – Ади и Тони, веднага виждат в тази информацията възможност за спасение. Идеята е проста – Ира съблазнява Боби и краде ключовете за апартамента.

Планът е в ход, младата актриса успява да убеди наемника, че го харесва и двамата остават насаме. Докато Ира и Боби се сближават, конфликтът между Ади и Тони набира нови сили. Наранен от изневярата с най-добрия му приятел, програмистът се опитва да си обясни къде се крие причината за провалената им връзка.

Ира успява с хитрост да се добере до ключовете. Ще успее ли да избяга, или тя ще бъде първата жертва на престъпниците? Отговорите на тези и още много въпроси ще разберете в новия епизод на "Пъзел: Похитени" във Vbox7.com.

Нова порция изненадващи обрати и напрегнати екшън сцени ще бъдат онлайн всяка сряда в 16.00 ч. Повече информация можете да намерите във Facebook страницата на сериала.