Гледайте хитовия български сериал тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Нови корупционни схеми в здравната система ще бъдат разкрити  в “Откраднат живот: Анатомия на гнева”. В новия епизод на най-успешния български медицински сериал тази вечер по NOVA Виктория става свидетел на скандал между син на починала пациентка и лекарите в центъра по химиотерапия. Мъжът обвинява персонала на болницата в злоупотреба. Виктория и Банков ще тръгнат по следата, но тя ще ги отведе до високите етажи на властта и заместник-министър Чакъров. Ще успеят ли да го разобличат?

Взрив погубва живота на един от героите в "Откраднат живот: Анатомия на гнева"

Със сянката на Чакъров ще се сблъскат и други лекари в болница “Св. Кирил”. Захариев отново се изправя пред трудна ситуация, в която е замесен заместник-министърът, а професор Цонев мисли, че е открил коз във войната си с Чакъров, но дали е така?

Не пропускайте епизод 45 на "Откраднат живот: Анатомия на гнева" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

След прожекцията Пловдив и Стара Загора, феновете в Бургас ще имат възможност да гледат епизод от него тази сряда на голям екран с част от звездите в сериала.

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта му на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а епизодите можете да видите само в NOVA PLAY.