Калоян влиза в неочакван двубой

Недоверието между приятелите расте в новия епизод на мистъри поредицата "Килерът". Мартин, Зара, Николета и Деница са разтърсени от нов опит за бягство. Кой е готов на всичко, за да изпълни мисията си, гледайте първо във Vbox7.com.

След като двойка непознати връща Зара обратно в къщата за тайнствен ритуал, интригата се заплита все повече. Момчето и момичето са брат и сестра – Фил и Стела. Те също са били в плен на мистичната стая и изпълняват лична тайна мисия. Каква е тя и защо има връзка със Зара, гледайте в новия епизод на уеб сериала. 

Стела и Фил кроят своя план, а Мартин е готов на всичко, за да избави приятелката си от оковите на злия демон. Силният дух на "Килерът" взима превес над Зара и чрез нея разкрива подробности около предстоящия ритуал. Дени, Ники и Калоян разбират, че за да я освободят, един от тях трябва да бъде принесен в жертва.

Вбесен от новините за жертвоприношението, Калата предприема своето спасително бягство. Търсейки в гората пролука, през която да се измъкне от невидимия щит на Деница, той попада на тайнствен мъж, който ги следи цяла година. Кой е той и защо двамата влизат в двубой?

Не пропускайте да проследите пъкления план на Стела и Фил, както и напрегнатия двубой между Калоян и мистериозния непознат в новия епизод на "Килерът" първо във Vbox7.com.

За още новини около "Килерът", следете Facebook страницата на сериала.