Гледайте хитовия български сериал тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

На сериозни изпитания ще бъдат подложени връзките на лекарите  в “Откраднат живот: Анатомия на гнева”. В новия епизод на най-успешния български медицински сериал тази вечер по NOVA Кая все повече се дистанцира от Христо, а той не може да си обясни защо. Дали ще успее да разгадае сигналите, които тя му дава?

Ще останат ли целувките между Банков и Виктория само прикритие за тяхното разследване, или ще се окажат началото на нещо по-сериозно? Отговор на този въпрос пък ще потърси Виктор.

Пред неприятни разкрития за отношенията между Хинова и Владов ще се изправи и Мазов, а емоциите му ще намерят отдушник в алкохола, което ще предизвика забавен хаос в болница “Св. Кирил”.

Сянката на Фотев продължава да бележи живота на Ина дори след смъртта му, а това ще предизвика негативна реакция от страна на Борис…

Не пропускайте епизод 47 на "Откраднат живот: Анатомия на гнева" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

А тази седмица в страната започна турнето на най-успешния български медицински сериал. След прожекцията Пловдив, феновете в Стара Загора и Бургас ще имат възможност да гледат епизод от него на голям екран с част от звездите в сериала.

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта му на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а епизодите можете да видите само в NOVA PLAY.