Гледайте хитовия български сериал тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Пред трудни и съдбоносни решения, които ще променят живота им завинаги, се изправят лекарите в  “Откраднат живот: Анатомия на гнева”. В новия епизод на най-успешния български медицински сериал тази вечер по NOVA Христо трябва да направи избор между личното си щастие и добруването на болница “Св. Кирил”.  Как се озовава в тази ситуация и какво ли ще реши?

Войната със заместник-министър Чакъров ескалира и поставя Цонев пред нови дилеми. Директорът на болницата няма да издържи на напрежението и мръсните игри, които ще се отразят на здравословното му състояние и той ще получи инфаркт. Дали ще оцелее?

Огнянова хвърля своята сянка върху отношенията на Виктория и Банков. Дали всичко между нея и доцентът е приключило?

Не пропускайте епизод 49 на "Откраднат живот: Анатомия на гнева" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

А тази седмица в страната започна турнето на най-успешния български медицински сериал. След прожекцията Пловдив, феновете в Стара Загора и Бургас ще имат възможност да гледат епизод от него на голям екран с част от звездите в сериала.

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта му на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а епизодите можете да видите само в NOVA PLAY.