Актьори и фенове ще гледат заедно дългоочаквания последен епизод на "Откраднат живот: Анатомия на гнева" на голям екран

“Финалът на "Откраднат живот: Анатомия на гнева" е емоционалният връх на един огромен труд. Физически сме изтощени, но емоционално сме невероятно щастливи. Имахме много трудна работа и благодарим на всички, които направиха така, че да го има този сезон и най-вече на телевизионните зрители. Докато зрителите ни гледат и даряват с лщбовта си, ще има българско кино”,  сподели продуцентът на най-успешния български медицински сериал Евтим Милошев минути преди старта на последния епизод от шести сезон на хитовата продукция.

Дългоочакваният финал на "Откраднат живот: Анатомия на гнева" ще бъде споделено преживяване за актьори и фенове по време на специалната прожекция на голям екран в Cinema City, Paradise Center в петък вечер. Актьорският състав и почитателите ще обсъдят най-вълнуващите моменти от създаването на хитовата продукция и развръзките, които по традиция ще видим в последните минути на епизода.  

“Тези прекрасни хора, тези фенове, които дойдоха в кино залата да гледат финалния епизод са нещо безценно. Любовта, която ни дават е признание за нашия труд. Искам да благодаря на нашия продуцент, за подкрепата на NOVA, но най-вече на зрителите”, сподели актрисата Деси Бакърджиева. 

Снимки от специалната прожекция на финала на "Откраднат живот: Анатомия на гнева" 

Развръзките в много от ключовите истории на героите ще станат ясни на финала на шести сезон на най-успешния български медицински сериал, който зрителите ще видят тази вечер от 20.00 ч. в ефира на NOVA. Христо Карагьозов ще получи признанието и поканата да бъде част от лекарския екип. Междувременно доктор Огнянова и доцент Банков ще проведат един от най-искрените разговори помежду си, за да дадат отговор на недоизказани въпроси.

Големият финал на "Откраднат живот: Анатомия на гнева" събира феновете в София на 7 декември

"Финалният епизод на "Откраднат живот: Анатомия на гнева" за пореден път ще изненада зрителите. Както в реалния живот, така и тук за едни ще има щастлив край, а за други ситуации, които ще ги сломят, разочароват и объркат. Може да кажем само, че финалът е изключително силен и повярвайте ни – всяка сюжетна линия има свой момент", загатват от екипа на най-успешния български медицински сериал.

Ще поеме ли доктор Огнянова по пътя към олтара? Ще научите по време на дългоочаквания финал на "Откраднат живот: Анатомия на гнева" на 7 декември, този петък, в 20.00 ч. по NOVA.

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а епизодите можете да видите само в NOVA PLAY.