Младият наемник Боби минава на страната на заложниците

Много екшън, напрегнати ситуации и смъртоносна опасност очаква феновете във финалния за сезона епизод на спиращия дъха уеб трилър "Пъзел: Похитени". Боби минава на страната на заложниците, Тони предприема опасна спасителна мисия, а някой ще загуби живота си. Ще има ли щастлива развръзка, не пропускайте да разберете във финала за сезона във Vbox7.

Зак отправя жестоко предизвикателство към Тони, Ади  и Вал – ако един от тях се осмели да убие другите двама, ще получи дългоочакваната свобода. В опасната задача на живот и смърт се включва Ади, чийто план е да се добере до пистолета. Напрежението достига връхната си точка, когато Зак заплашва да убие Тони. Кой ще надвие в играта на нерви, не пропускайте във финалния за сезона епизод на "Пъзел: Похитени".

Неочаквано младият наемник Боби минава на страната на заложниците и влиза в пряк сблъсък със своя ментор. В напрегнатия двубой Зак взима превес, но намесата на красивата актриса Ира рязко променя ситуацията. Приятелите се опитват да спасят живота си, изолирайки се в една от стаите, но закоравелият престъпник е готов на всичко, за да получи отмъщение.

Насред целия хаос и неизвестност, Ади и Тони успяват да намерят път обратно един към друг. Младият програмист предприема опасна спасителна мисия, за да измъкне приятелите си, а един изстрел променя всичко. Коя е жертвата? Ще има ли хепи енд за заложниците? Развръзката на "Пъзел: Похитени" гледайте във Vbox7.

Всички епизоди на екшън-трилъра "Пъзел: Похитени" са достъпни във Vbox7.