Не пропускайте хитовата поредица с Фамке Янсен и Райън Еголд днес от 22.00 ч. по NOVA

Някои от мистериите на международния подземен свят ще бъдат разплетени в премиерния за българския ефир криминален сериал “Черният списък: Изкуплението”, който стартира тази вечер в 22.00 ч. по NOVA. Трилърът е разклонение и продължение на една любима на зрителите поредица с награда “Еми” и две номинации за “Златен глобус” – “Черният списък”. Зад реализацията на проекта стои същия екип, начело с продуцента и сценарист Джон Бокенкамп, който решава да създаде това разклонение на “Черния списък”, за да разкрие историята на един от най-загадъчните персонажи в оригиналния сериал – Том Кийн.

Съпругът на Елизабет повдигаше със своето мистериозно минало много въпроси сред феновете на сериала, които сега ще получат своите отговори. "Черният списък: Изкупление" проследява историята на тайния агент Том Кийн, който е вербуван от Grey Matters – мистериозна частна военна организация, изпълняваща невъзможни мисии, от които правителството и корпорациите в противен случай биха се отказали. Начело на Grey Matters е мистериозният лидер Сюзън "Скоти" Харгрейв.

В ролята на Сюзън зрителите ще видят харизматичната холивудска звезда от X Men и “Твърде лично” Фамке Янсен, която критиката определя като достоен заместник на Ред. Райън Еголд се завръща в ролята на Том Кийн, а актьорският състав се допълва от популярните актьори Тоуни Сайпръс и Еди Гатеги.

Какви тайни крие миналото на Том Кийн? Не пропускайте да разберете в премиерния за българския ефир криминален сериал “Черният списък: Изкуплението” тази вечер в 22.00 ч. по NOVA.