Гледайте комедията “Бейб в града” от 12.50 ч. и в приключенския филм “Железният Уил” от 14.55 ч.

Много приключения, смях и забавление очакват зрителите с филмите в съботния следобед по NOVA. От 12.50 прасенцето Бейб се впуска в нови приключения в номинираната за “Оскар” комедия “Бейб в града”. Лентата е продължение на култовия филм “Бейб”, базиран по бестселъра на Дик Кинг-Смит. Втората част на историята съдържа повече фантастични и митични елементи, специалните ефекти са забележителни и, както винаги, животните са ужасно забавни. “Бейб в града” отвежда тримата мускетари - Бейб, патока Ферди и госпожа Хогет на пътешествие към големия град. Там те трябва да съберат достатъчно пари, за да спасят фермата си, която са на път да загубят. Дали тримата ще успеят да изпълнят своята трудна мисия?

Кино маратонът продължава с Макензи Остин и Кевин Спейси, които се впускат в най-опасното състезание с кучешки впрягове в приключенския филм “Железният Уил” днес от 14.55 ч. по NOVA. Лентата е базирана на историите на Албърт Кембъл, победител от състезанието по догслейдинг Уинипег - Сейнт Пол през 1917 година. След смъртта на баща си Уил (Макензи Остин) поема задълженията, присъщи за главата на семейството. За да спаси семейното имущество, той решава да участва в надпревара с шейни, теглени от кучета. Състезанието е опасно и рисковано, но въпреки това Уил и верните му хъскита се впускат в приключение, предлагащо им нечувани опасности и изпитания.

Не пропускайте развръзката в комедията “Бейб в града” от 12.50 ч. и в приключенския филм “Железният Уил” от 14.55 ч. днес по NOVA.