Актрисата от хитовия медицински сериал "Откраднат живот" гостува в предаването "На кафе"

Познатата напоследък с ролята на д-р Лора Хинова в хитовия български медицински сериал "Откраднат живот" Деси Бакърджиева гостува на Гала в "На кафе", където разкри на зрителите интересни факти от снимачната площадка и личния си живот, както и какво ѝ предстои в професионален план. 

"По празниците ми беше много важно да съм със семейството си и да събера енергия за снимките на новия сезон на "Откраднат живот", защото това е изключително отговорна задача. Най-вече защото осъзнахме колко е хубаво и важно за зрителите да има български сериали и да даваме всичко от себе си"- разказа актрисата. 

През пролетта на 2019-а седмия сезон на хитовия сериал "Откраднат живот" ще се появи под мотото "Любовта лекува". Това ще бъде и лайтмотивът на продължението на вълнуващата история в ефира на NOVA.

"Най-красивата история, която предстои, ще бъде в "Откраднат живот"... Любовта ще бъде основната сюжетна линия в новия сезон! Нашите сценаристи са истински вълшебници. Те умеят много добре да вплетат различните сюжетни линии и този сезон държат всичко в една много голяма тайна", сподели още Деси Бакърджиева. 

В "На кафе" Деси Бакърджиева сподели на зрителите и историите зад 5 снимки, които показват истории от живота ѝ и забавни ситуации от снимките на "Откраднат живот" със сценичния ѝ партньор Моню Монев. 

"Мазов има много деликатно и хубаво чувство за хумор. Когато е във вихъра си, няма човек на снимачната площадка, който да не се забавлява", разкри с усмивка Деси. 

Целия разговор с Деси Бакърджиева може да видите във видеото от "На кафе". 

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а епизодите можете да видите само в NOVA PLAY.