Тази сутрин актьори от хитовата българска продукция на NOVA влязоха в модерните кабинети на новата болница "Света Анастасия"

Снимките на седми сезон на най-успешния български медицински сериал започнаха тази сутрин в атмосферата на новата болница "Света Анастасия", която е в пъти по-голяма от предишната и предлага цели 950 кв.м. пространство за снимки. Освен мащаб, новата локация има и неврохирургия, коeто загатва и присъствието на нови герои в историята.

"Входът и рецепцията са големи и представителни и отговарят на нуждите на новия ни декор. В новата неврохирургия художниците ни са направили последно поколение скенер, който могат да си позволят модерните болници. Операционната пък е оборудвана с всичко необходимо - това е място, на което може да се направи реална операция. И всичко това е истинско, то работи!" - разкри продуцентът на сериала Евтим Милошев.

В лекарските кабинети с впечатляващо автентично оборудване първи се настаниха Владо Пенев, Юлиан Вергов, Ирина Митева, Милена Живкова, Неда Спасова, Марта Вачкова, Емил Марков, Ралица Паскалева, които поставиха начало на снимaчния ден.

"Не само, че Галя роди в сериала, а и аз, Ралица, родих в реалния живот. Днес започваме снимки и съм чела епизодите само до трети - определено има доста силно завръщане на този персонаж", загатна Ралица Паскалева. 

"На пръв поглед "Любовта лекува" е игра на думи, защото в болницата лекарите лекуват. Но има неща, които са извън физическото здраве. Не, че досега не е имало любов в "Откраднат живот", но да кажем, че темата за любовта ще бъде развивана в един по-отимистичен и светъл план", пък сподели актьорът Емил Марков за новия сезон на "Откраднат живот". 

Снимки от първия снимачен ден може да видите в галерията ТУК. 

"Името на "Света Анастасия" е пряко свързано със съдбата на Ина Фотева. Новата болница ще рестартира живота и отношенията на много от познатите герои", споделят от екипа на продукцията.

След 295 епизода и 6 успешни сезона тази пролет "Откраднат живот: Любовта лекува" ще акцентира върху емоцията, която има силата да променя живота на лекари и пациенти. Българският сериал, който поставя рекорд за филмови часове в историята на българските телевизионни сериали до момента, ще продължи да вълнува феновете, изследвайки измеренията на медицината и човешкия живот.

Повече новини за сериала ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook.