Гледайте хитовия български сериал тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Кадрови промени предстоят в „Св. Анастасия”, но те не могат да помрачат любовната атмосфера, която цари в коридорите на болницата на „Откраднат живот: Любовта лекува”.След неочакваната смърт на проф. Вачев всички са в шок, животът обаче продължава и в епизода на най-успешния български медицински сериал тази вечер по NOVA на преден план излиза въпроса за негов заместник, който да поеме неврохирургията. Табаков предлага своята кандидатура за шеф на отделението, но среща опозиция от страна на Цонев, а и Фотева е обещала мястото на Виктория. Дали в тази ситуация Табаков ще намери съюзници за своите кариерни амбиции?

Междувременно отношенията между Кръстева и Цонев се задълбочават. Професорът готви специална изненада за нейния рожден ден, но поведението му ще стане повод за неодобрение и ревност в коридорите на болницата. Какви са причините за недоволството и кой се чувства засегнат от случващото се между Цонев и Кръстева?

Фотева също получава изненадваща покана за среща, но не от Борис. Дали ще я приеме? И кой е новият ѝ ухажор?

Врабчев пък се тревожи за състоянието на София и се опитва да ѝ помогне, но дали тя ще му позволи?

Не пропускайте епизод 13 на “Откраднат живот: Любовта лекува” тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а епизодите можете да видите само в NOVA PLAY.