Гледайте най-успешния български медицински сериал тази вечер от 20.00 ч. по NOVА

Д-р Кръстева е в Спешното. Деян я преглежда и успокоява изплашената Мирослава – ако инсултът е исхемичен, той със сигурност не е причинен от разговора им.

Докато д-р Кръстева е в операционната, в болницата пристига служител от „Закрила на детето“, който обяснява на Поли, че докато продължава издирването на майката на детето, то може да отиде само при приемно семейство.

И д-р Огнянова и Поли имат желание да станат приемни родители на Диана, но ще трябва да подадат необходимите документи и да изчакат одобрение. Коя от двете ще „вземе“ изоставеното момиченце?

Христо и Дарина водят пореден разговор, който води до неизбежен скандал и до заплахи за дело за пълно попечителство над Пепе. Ще се стигне ли до него?

Как е минала операцията на д-р Кръстева и кой ще остане неотлъчно до леглото й, гледайте в „Откраднат живот: Любовта лекува“.

Не пропускайте епизод 38 на „Откраднат живот: Любовта лекува“ тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а епизодите можете да видите само в NOVA PLAY.