Екип и актьори споделиха формулата в създаването на двете хитови продукции по NOVA

Стотици фенове отпразнуваха дългоочаквания финал на седми сезон на „Откраднат живот: Любовта лекува“ и развръзката на „Дяволското гърло“ в специална прожекция с екипа и звездите на хитовите продукции по NOVA.

„Любовта е движеща сила както за лекарите в „Откраднат живот“, така и за самите нас, за работата ни в този проект, който е толкова специален. През изминалата вечер на мой близък се случи това, което се случи с доктор Кръстева и последвалия положителен изход от ситуацията – за пореден път се изумихме как този сериал отразява действителността и ситуациите, пред които се изправяме. Дали ще има осми сезон предстои да разберете“, загатна пред зрителите продуцентът на двете заглавия Евтим Милошев.

След финала на „Откраднат живот: Любовта лекува“ Владимир Пенев, Мартина Вачкова,Наум Шопов, Диана Димитрова, Гергана Стоянова, Моню Монев и Неда Спасова споделиха емоциите от последните кадри на седми сезон и разкриха мотива на героите да си простят и да продължат напред – по-силни и по-стабилни във връзките си.

Специална прожекция на финала на "Откраднат живот: Любовта лекува" и "Дяволското гърло" в София (Галерия)

Минути след като научиха кой е убиецът, феновете на „Дяволското гърло“ се срещнаха с Владимир Карамазов, Теодора Духовникова, Васил Банов, Валери Йорданов, Христо Петков, Мак Маринов,Павела Апостолова, Деляна Хаджиянкова и екипа, за да научат как е създадена и заснета историята на фона на красивите Родопи.

„Дяволското гърло“ не е история за разкриването на един убиец, а за мотивите, които ни водят в живота и най-вече как никога не трябва да забравяме най-важното – да бъдем добри хора. Благодаря на NOVA, че вярва в българското кино!“,допълни Милошев. След финала на криминалната поредица Дрийм Тийм и NOVA се отправят в търсене на нова вълнуваща история.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на “Откраднат живот” във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY.        

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а епизодите можете да видите само в NOVA PLAY.