Вижте какви апартаменти в София ще предложат агентите на Валентина и Иван – тази вечер от 21.00 ч. по NOVA

Българо-италианско семейство ще търси идеалното жилище под наем в столицата в новия епизод на „Дом за всеки“ тази вечер от 21.00 ч. по NOVA.

Валентина избира да напусне родната си Италия и да последва съпруга си Иван в София. Самият той е живял близо 10 години в чужбина, но водено от нуждата за сигурност и спокойствие, семейството е решило да отгледа дъщеря си Джиневра именно в България. Въпреки че българският я затруднява и често допуска комични грешки, Валя говори и разбира езика.

„Дом за всеки“ в търсене на дом за емоционална двойка ресторантьори

Младото семейство Тачеви живее под наем, но не са доволни от условията в настоящия им дом. Ето защо Иван и Валентина се обръщат за помощ към екипа на „Дом за всеки“ в търсене на тристайно полуобзаведено жилище под наем в центъра на София, или в южните райони на столицата. За тях локацията е важна, тъй като не са активни шофьори и искат да се придвижват до работните си места с градски транспорт. Сумата, която семейството може да отдели месечно за наем е 700 лв.

„Дом за всеки” търси жилище на семейство пожарникари

Двамата агенти на предаването се впускат в търсене на идеалния апартамент под наем за българо-италианската двойка и тяхната малка дъщеря. Жоро предлага тристаен обзаведен апартамент в квартал Бъкстон, а Пепи ще изненада Иван и Валентина с по-голям имот в същата сграда и дори на същия етаж. След двете жилища на един адрес, следва оглед в двустаен полуобзаведен апартамент на бул. Васил Левски в центъра на София.

Междувременно водещият Драго Симеонов ще покаже на зрителите апартамента на Драго Чая в идеалния център на столицата. Какви изненади крие жилището и кой апартамент ще избере семейство Тачеви, не пропускайте да гледате новия епизод на "Дом за всеки" - тази вечер от 21.00 ч. по NOVA.