Славянката гостува днес в „На кафе” и споделя своите впечатления от игрите

В петък се проведе поредната битка Славянин срещу Славянин. Един срещу друг на Арената излезнаха Роберта и Томас. По-бърз се оказа Томас, който спечели битката и по този начин Роберта отпадна от играта. Днес тя е в студиото в „На кафе” и споделя за какво съжалява най-много.

"Игри на волята": Роберта след елиминациите

„За всичко. И за хората вътре, за емоциите и за тази последна битка, която загубих. Отношенията между хората ми бяха най-трудни. А от лишенията – четката за зъби и липсата на лична хигиена. Лишенията от храна се преживяват”, разказва Роберта.

Роберта отпадна от „Игри на волята: България“

„Много добре се държаха с мен Славяните, няма какво да кажа. Сама загубих. Отношенията ни с Веско не бих ги нарекла романтика, а приятелски жестове. Той е такъв човек. Бях останала сама жена и той наистина искаше да се почувствам добре сред тях, да не съм изолирана”, каза бившата Славянка.

Томас срещу Роберта в битка за оставане в „Игри на волята: България“

„Много трудна беше капитанската битка, която спечелих, защото тогава всичко ме болеше, определено прескочих някакъв предел на възможностите си. От другия отбор като играч най ми харесва Юлиян, а като човек – Пламен. Въпреки че напоследък образът на Пламен изглежда лицемерен, всъщност  е страхотен човек и вярвам, че е мъж на място”, заяви Роберта.

Кой е фаворит за Роберта в „Игри на волята:България”, можете да видите в цялото видео от „На кафе”.

Всичко за предаването следете на страницата на NOVA, както и във Facebook и Instagram.