Юлиян успя да си отмъсти

В последната седмица на „Игри на волята: България“, финалистите живеят в рибарската колиба и всеки играе за себе си. Всеки ден войните участват в битка за имунитет, най-добрият от тях печели правото да не бъде номиниран, а останалите избират двама участници които влизат в елиминационна битка.

Томас от „Игри на волята”: Научих, че мога да издържам на глад и да не си мия зъбите

Снощи битката за имунитет изпита паметта на войните. Александра Сърчаджиева показваше комбинация от символи, а участниците трябваше да запомнят правилното им подреждане. Този с най-добра памет печели битката и безценния имунитет. Това се оказа Пламен, който се спаси от номинации побеждавайки на финала Венцислава. „Много ме е яд, този имунитет беше безценен“, сподели военната.

Томас отпадна от „Игри на волята: България“

Номинациите бяха изключително интересни, като на този етап от играта основните причини за номиниране са или лични, каквито са между Юлиян и Венцислава или участниците вече се целят в силните според тях играчи и искат да видят тях в битка за оцеляване. За втори пореден ден гласовете бяха равни – Веско, Венцислава и Юлиян събраха по два гласа. Изборът кой да влезе в битка се падна на Пламен, защото той спечели имунитет. Пожарникарят реши на битка да отидат Венцислава и Юлиян „за да решат най-накрая техния спор‘.

Близначките от „Игри на волята”: Добата до последно не знаеше коя близначка коя е

В битката за оцеляване пред Венцислава и Юлиян имаше по три кълба навити рибарски мрежи, с тях те трябваше да преминат през трите препятствия, като трябваше да пренасят кълбата едно по едно. След това трябваше да ги разплетат и да вземат ключовете скрити в тях. С ключовете трябваше да отворят сандък. В сандъка имаше риболовна корда с кукичка, тях трябваше да пренесат през въжено препятствие. На финала пред всеки от тях имаше риба, като те трябваше да извадят десетте котви забити в рибата с въдица, която трябваше да си направят сами. Юлиян беше по - бърз и успя да извади котвите първи, докато Венцислава дори не успя да разплете кълбата. „Исках да победя Юлиян. Искаше ми се той да отпадне от мен“, бяха първите думи на Венцислава. „За мен беше чест да се сражавам с нея. Това, че тя избра да ми обърне гръб беше личен избор“, сподели големият победител днес.

Веско е осмият финалист в „Игри на волята: България“

Тази вечер предстоят още битки. Каква ще е битката за имунитет и кой ще я спечели? Кои двама ще се изправят в битка за оцеляване ще разберем тази вечер от 21.00 часа по NOVA.

Всичко за предаването следете на страницата на NOVA, както и във Facebook и Instagram.