Жана Бергендорф и Маги Джанаварова заеха почетните второ и трето място в мистериозното шоу

С грандиозен финал по NOVA приключи първият сезон на най-мистериозното шоу в България. Вотът на зрителите определи Гарвана за победител в „Маскираният певец“. Певицата Михаела Маринова успя да скрие самоличността си под обаятелната маска цели тринайсет епизода.

Маски долу: Ексклузивно след грандиозния финал на „Маскираният певец“

Талантливата Михаела Маринова беше един щастлив Гарван. Зрителите на NOVA помнят певицата и с победата й във формата „Като две капки вода“ през 2017 година, както и с участието й в третия сезон на „X Factor”. Днес тя е в студиото на "Здравей, България" и разказва за емоциите си след края на "Маскираният певец".

Михаела Маринова е големият победител в „Маскираният певец“

„Много съм щастлива, но още не мога да повярвам, че „Маскираният певец” свърши. Аз бях този черен, дори зловещ на пръв поглед Гарван, много тежък, но красив костюм. Благодаря много на Кремена Халваджиян, която създаде тези уникални костюми. Според нея костюма на Гарвана тежи 30 кг, а аз съм 48 кг, така че беше предизвикателство, но си заслужаваше”, сподели младата певица Михаела Маринова.

Кой ще бъде големият победител в „Маскираният певец“?

„Трудните моменти бяха да дишаш в тази маска. Всеки костюм по някакъв начин е тежък за участниците, пречи на движенията. Аз го усетих на бързите песни, защото Гарванът е много тромав, трудно се движи с тези крила, реално не можех да бъда много пъргава. А хубавите моменти са това, че ти си вътре, никой не знае кой си и можеш да извадиш от себе си най-щурите и най-непоказваните до сега твои образи”, разказа талантливата певица.

Ненчо Балабанов: В „Маскираният певец“ се детоксикирах напълно

„Най-трудното беше, че ти виждаш всички тези хора, те не те виждат, но ти искаш да им проговориш. Зад това шоу има уникален екип, който беше и зад „Като две капки вода“. Ние се познаваме и аз исках да им кажа „Здравей!”, но не можех. Реално само 12 човека в цяла България знаеха кои сме ние. Всичко беше много конфиденциално, имахме подписани договори. Близките приятели нищо не знаеха, както и моят приятел. Сдържах се, защото знаех, че в какъвто и момент да си сваля маската ефектът ще е голям. Много добре съвпадна това, че аз в момента работя по първия си албум, който ще излезе 2020 г. и това ми беше много добро оправдание”, заяви красивата Михаела Маринова.

Още за емоциите от „Маскираният певец” можете да научите от цялото видео от „Здравей, България”.