Жана Бергендорф и Маги Джанаварова заеха почетните второ и трето място в мистериозното шоу

С грандиозен финал по NOVA приключи първият сезон на най-мистериозното шоу в България. Вотът на зрителите отреди на Гарвана победата в „Маскираният певец“. Певицата Михаела Маринова успя да скрие самоличността си под обаятелната маска цели тринайсет епизода - не само от верните фенове на предаването, но и от изтъкнатите детективи, които внимателно следяха всяка улика и изпълнение на участниците. На второ място, на метри от финала, остана Жана Бергендорф, която се криеше под маската на Розата. На почетната стълбица се нареди и Маги Джанаварова, която си отвоюва престижното трето място зад образа на Пчелата.  

Талантливата Михаела Маринова не скри радостта си от победата и сподели развълнувано: „Благодаря на всички за тази емоция. Зрителите в студиото са толкова зареждащи - пълните ми душата. Гарванът е много благодарен и щастлив. Всеки път се убеждавам, че екипът на това предаване са изключителни професионалисти и искрено им благодаря за всичко. Благодаря за вярата и поканата да участвам. Искам да използвам случая да се извиня на всички мои близки, които се налагаше толкова време да лъжа. Но имах добро оправдание – в момента записвам моя първи албум и всеки път им казвах, че отивам да записвам някоя нова песен за него.“ Зрителите на NOVA помнят Михаела и с победата й във формата „Като две капки вода“ през 2017 година, както и с участието й в третия сезон на „X Factor”.

Тринадесета серия двубои в "Маскираният певец" (ГАЛЕРИЯ)

Заелата второ място Жана Бергендорф коментира: „За мен само фактът, че съм тук на тази сцена значи, че съм победител. Много благодаря на продуцентите за поканата – за мен беше едно прекрасно и истинско преживяване. Много беше готино да си под тази маска, свикваш с нея. Признавам, че беше изключително трудно да крия своето участие, най-вече от сина ми.“ Жана също започва своята музикална кариера на сцената на „X Factor“, като печели втория сезон на предаването.

Първата свалила маската тази вечер, и заела трето място - Маги Джанаварова - сподели: „Много се вълнувам. Благодаря на всички хора, които ме подкрепяха. Благодаря на продуцентите, че ме поканиха да бъда част от това шоу. И разбира се на всички асистенти, които ни помагаха в това начинание. „Маскираният певец“ ми даде огромно вълнение, от което имах нужда точно сега“. Маги също започва кариерата си от музикален формат, а днес е  самопродуциращ се изпълнител с един самостоятелен албум зад гърба си.

Повече за участието на Михаела Маринова зрителите ще научат в понеделник, 9 декември, когато тя ще бъде ексклузивен гост в „Здравей, България“. Само ден след това, на 10 декември, Аделина Радева и Виктор Николаев ще посрещнат в студиото на сутрешния блок на NOVA Маги Джанаварова и Жана Бергендорф.

„Маскираният певец“ категорично отвоюва титлата на най-интересното и мистериозно шоу в телевизионния ефир тази есен. Всеки един от тринайсетте му епизода бяха изпълнени с много талантливи изпълнения, смях, неразкрити улики и тайни, които запалените фенове на шоуто старателно разкриваха. Форматът успя да пренесе емоцията и в социалните мрежи, където всекидневно зрителите се опитваха да разгадаят мистериите около любимите маски.

Повече информация можете да откриете на официалната Facebook страница и Instagram профил и Tik Tok профили на шоуто.