След напрегнати последни минути на шоуто зрителите класираха на първо място ГАРВАНЪТ – Михаела Маринова, на второ РОЗАТА – Жана Бергендорф и на трето ПЧЕЛАТА – Маги Джанаварова

„Уникално състезание, уникален финал, изключителни изпълнения. Имах шанса да ги чуя на живо и беше невероятно изживяване“, сподели Краси Боев, който надникна зад кулисите на най-мистериозното шоу„Уникално състезание, уникален финал, изключителни изпълнения. Имах шанса да ги чуя на живо и беше невероятно изживяване“, сподели Краси Боев, който надникна зад кулисите на най-мистериозното шоу.

След напрегнати последни минути на шоуто зрителите класираха на първо място ГАРВАНЪТ – Михаела Маринова, на второ – РОЗАТА Жана Бергендорф и на трето – ПЧЕЛАТА Маги Джанаварова. Интересното е, че нито един член от панела не позна кои хора се крият зад тези маски, освен Мария Илиева, която разпозна Маги Джанаварова.

Михаела Маринова е големият победител в „Маскираният певец“

„Много съм щастлива. Това е поредната приказка, в която влязох и станах главен герой. Аз тежа 48 кг, а костюмът ми тежи около 30 кг. Вече не усещам толкова теглото му. Заслужавало си е усилията. Влюбих се в образа си и станах малко като шизофреник. Започнах да си говоря с ГАРВАНЪТ всеки път преди началото на шоуто. Ще се обадя първо на майка м и на баща ми“, сподели победителката Михаела Маринова непосредствено след големия финал.

„Старая се да поддържам форма, въпреки че вече съм на цели 36 години. През всичките ми години на сцената (вече повече от 15) какво ли не се изписа за мен, но 80% от тези неща са измислици. Вече не съм онова замечтано и разсеяно момиче. Готова съм да започна живота си отначало, след 30 става още по-забавно и по-осъзнато“, разказа Алисия, която се криеше зад маската на ПРИНЦЕСАТА.

„Заради „Маскираният певец“ ми се наложи да излъжа много хора. Накрая дори и себе си. Винаги съм била победител и съм искала победата, в което не смятам, че има нещо лошо. Не съжалявам за второто място. За мен победата се състоеше в това, че се завърнах в българския ефир. Най-хубавата година за мен беше 2010 г., когато родих детето си“, сподели Жана Бергендорф.

„Вече 21 години съм директор на единствения детски парк за забавления в България. В момента пиша африкански приказки“, разкри Бате Енчо, който се криеше под маската на ЗВЕЗДАТА.

Тринадесета серия двубои в "Маскираният певец" (ГАЛЕРИЯ)

„Заобичах ПЕПЕРУДАТА и ще ми липсва много, но пък благодарение на усилията, които положих през 2019-а получих приза „Жена на годината“. Сложила съм статуетката си на видно място на секцията в хола си“, сподели Прея.

„Когато приключих участието си в „Маскираният певец“ се почувствах като затворник, когото са пуснали на свобода. Ще запомня шоуто за цял живот“, категоричен бе Ненчо Балабанов, който се криеше зад маската на КУКЕРЪТ.

„Шоуто беше много вълнуващо. В началото нямах очаквания, защото бях гледала само американския формат и ми се струваше невъзможно да създадем тази магия на наша почва. Но съм особено щастлива и благодарна, че бях част от това шоу. Най-тъжните моменти в „Маскирания певец“ бяха, когато от сцената слизаше любима маска. Но пък тези моменти го правят още по-наситено с емоции“, сподели Мария Илиева.

„За мен победата не е най-важното. Важно е, че съм тук, че обожавам костюма си. Маската ми се запотяваше и трудно виждах през нея, но съм страшно щастлива, че бях част от това шоу“, каза Маги Джанаварова, която се криеше зад маската на ПЧЕЛАТА.

Повече информация можете да откриете на официалната Facebook страница и Instagram профил и Tik Tok профили на шоуто.