На финала на шоуто „Маскираният певец” зрителите класираха на първо място ГАРВАНЪТ – Михаела Маринова, на второ РОЗАТА – Жана Бергендорф и на трето ПЧЕЛАТА – Маги Джанаварова

На финала на шоуто „Маскираният певец” в събота зрителите класираха на трето ПЧЕЛАТА – Маги Джанаварова. Интересно е, че само Мария Илиева разпозна кой се крие зад атрактивния костюм. Днес Маги е на гости в „Здравей, България” и разказва за емоциите си след отпадането от шоуто.

Михаела Маринова: Не мога да повярвам, че „Маскираният певец“ свърши

„Чувствам се прекрасно. Това е едно от най-вълнуващите неща, които са ми се случвали въобще в живота. Постарах се Пчелата наистина да е много подвижна, щура, да е леко по детски усмихната и закачлива.  Много ми беше смешно рехавата коса отгоре, която беше на три реда. Опитвах се да използвам абсолютно всичко в този костюм, което може да разсмее и забавлява хората. Аз самата обожавам пчелите и знам колко е важно те да са около нас. Така че бях влюбена в костюма си”, разказа Маги.

Маски долу: Ексклузивно след грандиозния финал на „Маскираният певец“

„Няма такива гащи като на Пчелата. С тях си стоях в моята стая, в изолатора така да се каже, и си гледах телевизия. Беше доста забавно. Обожавах си костюма дори извън ефир. Толкова много си го обичах и си го харесвах, че дори си го галех в паузите. Неописуемо е това”, допълни певицата.

Михаела Маринова е големият победител в „Маскираният певец“

„След второто участие майка ми започна да подозира, че аз съм Пчелата. Но тя знае, че съм изключително сериозна във всичко, което правя и няма как да й кажа. Редовното ми оправдание беше, че съм била на участие. Понякога хич не беше лъжа, защото ми се налагаше да съчетавам предаването с някои участия. Най-рано се усети Геро, но след това се отказа, чак след това вече и Мария се сети”, призна Маги.

Какво още сподели за „Маскираният певец” Маги Джанаварова, можете да видите в цялото видео от „Здравей, България”.