„На кафе” с големия победител от игрите

На финала в петък на зрелищното предаване „Игри на волята: България” зрителите на NOVA решиха 200 000 лева да спечели Добрин с 52,9% от гласовете. Добата е истински акробат, на 27 години, зодия Водолей и роден в Карнобат. Той има интерес към биоразнообразието и опазването на планетата, така че е много интересно как ще оползотвори огромната сума, която спечели. Добрин днес е на гости в студиото в „На кафе” и разказва за първите си емоции след победата.

Ана Мария и Веско от „Игри на волята: България”: Изненадани сме от победителя

„Чувствам се по същия начин. Никога не съм вярвал, че парите ще ме променят. Още не съм го усетил, рано е. Един приятел, който ми и много близък, когато ходел на фитнес и всички го разпитвали за мен. Това е в Карнобат. И не го оставят да тренира”, разказа Добата.

Добрин от „Игри на волята: България“: За победата в шоуто

„Всички участници се държаха много добре на финала. Само двама не бяха доволни от моята победа – Веско и Юлиян. Това бяха хората, които не спряха да твърдят, че не заслужавам наградата. Смятам, че с Наско си оправихме отношенията. Аз нямам лоши чувства към никого – нито към него, нито към близначките. Смятам, че всеки имаше свободата да реши как да си изиграе играта”, призна бившият член на племето Траки.

Добрин е големият победител в „Игри на волята: България“

„Сълзите ми на полуфинала бяха не само заради Пламен, а и за цялата битка, която се получи. Принципно най-много уважавах Пламен в игрите. Но когато видях и Веско как бягаше в битката, желанието му за победа и Пламен как играе, аз бях взел горнището на Веско за подкрепа, въпреки че подкрепях и Пламен, просто много емоционално се получи”, призна Добата.

Победител в ”Игри на волята: България” е Добрин

„Не смятам, че прекалих с темата за екологията. Просто проблемите са много сериозни. И учените предупреждават, че човешката цивилизация може да залезе, ако не си подобрим начина на живот. Темата ме вълнува още от едно детско филмче, което гледах съвсем малък -„Капитан Планета” се казваше”, заяви големият победител.

Още интересни подробности от живота на Добрин, можете да видите в цялото видео от „На кафе”.

Вече е отворен кастингът за втория сезон на „Игри на волята: България“.