Победителката в "Маскираният певец" гостува в „На кафе”

Михаела Маринова е първият победител в „Маскираният певец”. С грандиозен финал по NOVA приключи първият сезон на най-мистериозното шоу в България. Вотът на зрителите определи Гарванът за победител в „Маскираният певец“. Певицата Михаела Маринова успя да скрие самоличността си под маската на птицата цели тринайсет епизода.

Маги Джанаварова от „Маскираният певец”: Обожавах костюма на Пчелата

Зрителите на NOVA помнят Михаела Маринова и с победата й във формата „Като две капки вода“ през 2017 година, както и с участието й в третия сезон на „X Factor”. Днес тя е в студиото в "На кафе" и разказва за емоциите си след края на "Маскираният певец".

Михаела Маринова: Не мога да повярвам, че „Маскираният певец“ свърши

„Наистина беше тежък костюма на Гарвана, около 30 кг, а аз самата тежа 48. Но много го обичах и ми липсва. Беше и много красив. Кремена направи всички костюми превъзходни. Много изпипани и атрактивни. Сигурна съм, че не само моят костюм е бил тежък. На Кукера му е било много топло със сигурност”, разказа Михаела Маринова.

Маски долу: Ексклузивно след грандиозния финал на „Маскираният певец“

„Най-трудно ми беше да избера песните. Трябваше да са такива, в които да не проличи стилът ми на пеене. Опитвах се да играя с гласа си, вкарвах един детски елемент. От дублажите много съм свикнала да влизам в детски образи”, призна певицата.

Михаела Маринова е големият победител в „Маскираният певец“

„На финала получих първия си Оскар от близките, надявам се да не е и последен. Той е за най-добрата лъжкиня. Оскарът е от всички мои близки, включително и от колеги на майка ми. Повечето хора ме спрягаха за Пчелата. Никой не очакваше да съм Гърванът. През 2020 подготвям и първия си албум. Много ми е емоционално, дори леко притеснено. Защото вече хората имат дадени очаквания от мен”, заяви Михаела Маринова.

Още за емоциите от „Маскираният певец” можете да научите от цялото видео на Михаела Маринова от „На кафе”.