За пътя на звездите от тайните им гримьорни до сцената – репортерът Драгомир Танев, операторът Георги Георгиев и техният гид Влади Априлов

Сценаристът Влади Априлов повдигна завесата зад кулисите на най-мистериозното шоу и показа за първи път в ефира на NOVA къде участниците обличат костюмите си и се подготвят за своите изпълнения, кои ги ескортира до сцената, как успяват да се скрият от всички и как репетират.

Падна третата маска в „Маскираният певец“ (ВИДЕО+СНИМКИ)

"Искам да покажа на зрителите нещо, което не са виждали, а именно мястото, където се обличат нашите звездни участници. Всеки, който влиза в този сектор, трябва да има специална гривна. Това е суперсекретен кемп, зона с постоянна охрана, докато траят репетициите и шоуто. Участниците се движат по специални маршрути. Возят ги индивидуални шофьори. Всеки си има по една малка къщичка, в която изчаква своя ред. Единствено трима души-координатори контактуват с тях."

"Костюмите в „Маскираният певец“ отново са направени от Кремена Халваджиян и нейният страхотен екип. Този сезон машината е смазана и сме още по-добри. Новото са гост-звездите. Благодарение на тях имаме възможността по време на един лайф да падат по две маски, а понякога и по три. С гост-маските можем да експериментираме. Те идват по веднъж и трудно могат да бъдат разпознати."

Борис Солтарийски в образа на Змията – голямата изненада в „Маскираният певец“

„Изборът на панела е труден. Трябва да подбереш различни хора с различни познания. AZIS познава отлично всички изпълнители у нас, Алекс Раева също, участвала е в различни формати и пътува много, а Владо Пенев държи актьорския жанр."

"Зная кои са хората зад маските и няма как да не е така. Ние работим по този формат от няколко месеца и мога да ви кажа, сме подготвили големи изненади за зрителите", категоричен бе Влади Априлов.

Повече информация можете да откриете на официалните Facebook, Instagram и Tik Tok профили на шоуто.