„Мислех си, че Алекс Раева ще ме разкрие веднага“ – сподели изпълнителят в студиото на „На кафе“

Змията се раздели с шоуто след титаничен сблъсък с Мозъка и Книгата, които продължават напред в музикалната надпревара.

Три титанични дуела тази събота в „Маскираният певец“

„Тъкмо ми стана интересно в шоуто и трябваше да го напусна. Бях подготвил много готини парчета, различни от всичко, което съм пял, за да не ме познаят. През цялото време се опитвах да бъда максимално прикрит. Никой – нито колегите в телевизията, нито някой друг успя да ме познае. Родителите ми дори не бяха гледали концертите. Още след първия лайф си мислех: „Като отида на работа, ще ме питат – ти ли си Змията?“ Обаче никой не ми зададе този въпрос. Веднага след като свалих маската обаче, заваляха съобщения“, разказа вторият отпаднал участник във втори сезон на най-мистериозното шоу в ефира „Маскираният певец“.

Борис Солтарийски: Моят фаворит в „Маскираният певец“ беше Змията

„На втория лайф успях да преправя гласа си много добре. Получи ми се прикритието. Гледах да си променям походката, да държа микрофона с другата ръка – необичайни за  мен неща. Бях си подготвил и женски песни. Дъщеря ми беше най-изненадана от всички. След като свалих маската, позвъних на жена си да я попитам дали е гледала, но вдигна малката със заплахата, че когато се прибера, ще ме набие.“

„Благодаря на Маги Халваджиян за поканата и искам да кажа, че харесах страшно много костюма си, въпреки че главата на Змията беше грамадна и постоянно се удрях и заплитах по коридорите, докато изляза на сцената“, споделя изпълнителят.

Какъв видеопоздрав получи Борис Солтарийски от един от членовете на панела на „Маскираният певец“ и какви любопитни истории от живота си разказа в „На кафе“, гледайте във видеото.