„Имам много сериозни подозрения кой се крие зад няколко от маските, но няма да ги кажа“, сподели вторият отпаднал участник във втори сезон на шоуто

В оспорваната надпревара Солтарийски в костюма на Змията премери своите музикални и артистичени сили с Мозъка и Книгата. Змията отпадна, след като за първи път в историята на шоуто линиите за гласуване бяха отворени втори път поради равен резултат на двама от участниците. 

Падна втората маска в „Маскираният певец“ (ВИДЕО+СНИМКИ)

„През цялото време си мислех, че Алекс ще ме разпознае, но не успя. Беше ми лесно да се скрия от близките си, защото им казвах, че съм на участие. Вкъщи имам календар за участия и в деня на шоуто си бях отбелязал, че съм в Пловдив на участие. Вечерта, в момента, в който свалих маската, си знаех, че много хора ще ми се обадят и си представях колко изненадана ще бъде дъщеря ми. Тя беше по-шокирана, отколкото предполагах. Минути след шоуто се обадих на жена ми, но вдигна малката и заплаши, че ще ме набие, когато се прибера“, разказа Борис Солтарийски в студиото на „Здравей, България“.

Поли Генова: Дадох всичко от себе си, за да заблудя всички в „Маскираният певец”

 „Много харесвах костюма на Змията. Беше с най-голямата глава от всички, беше много тежък, и ми беше страшно горещо с него. Водеха ме до сцената за ръка, защото видимостта през костюма беше много ограничена и постоянно си удрях главата в стените. Най-трудно ми беше да разбера каква е целта на заданието в шоуто – да се скриеш или да пееш добре. Аз подходих с идеята да се прикрия максимално“, категоричен бе изпълнителят, който допълни, че абсолютно никой не е успял да го разкрие.

Актьорът Ники Сотиров ще бъде следващият гост-детектив в „Маскираният певец“

„Никой от колегите ми от „Ку-ку бенд“ не ме беше разпознал. Бях си подбрал голям репертоар от песни, които впоследствие бяха селектирани. „Маскираният певец“ е уникално шоу, в което не представяш собствената си същност, не представяш себе си като артист, а се опитваш да избягаш от това. От друга страна задачата е нож с две остриета, защото някои хора, които „разкрият“ любим свой изпълнител, го подкрепят да продължи напред и гласуват за него.“

Не пропускайте следващите битки в шоуто, когато специален гост в панела ще бъде актьорът Юлиан Вергов.

Повече информация можете да откриете на официалните Facebook, Instagram и Tik Tok профили на шоуто.