Пчелата се завръща на сцената на шоуто

Тази събота  феновете на „Маскираният певец“ ще станат свидетели на титанични дуели. След свалянето на маската на Очите, под която се криеше чаровната певица Поли Генова, един срещу друг в битка за оставане в шоуто ще се изправят останалите шест маски от първата седмица с дуели. Ангелът ще застане срещу Баба Яга, Булката срещу Светлината и Златният срещу Плашилото.  В края на вечерта ще падне и третата маска във втория сезон на предаването.

Борис Солтарийски: Моят фаворит в „Маскираният певец“ беше Змията

В ролята на гост-детектив тази седмица влиза обичаният актьор Юлиан Вергов. Заедно с Алекс Раева, AZIS и Владо Пенев той ще трябва да разследва събраните досега улики и да даде своите  предположения кои са популярните личности, скрити зад атрактивните маски.

В най-мистериозното шоу в телевизионния ефир се завръща и един от любимите герои  на зрителите от предходния сезон – Пчелата. Миналата година под впечатляващия костюм се криеше певицата Маги Джанаварова, която зае трето място в първото издание  на „Маскираният певец“. В събота нова звезда ще вдъхне отново живот на Пчелата, която зрители и панелисти ще опитат да разпознаят.

Падна втората маска в „Маскираният певец“ (ВИДЕО+СНИМКИ)

Кои маски ще спечелят симпатиите на зрителите и ще продължат напред в шоуто след дуелите? Ще успее ли Юлиан Вергов да помогне на детективския  панел с предположенията си кой се крие зад маските? Кой ще облече костюма на любимата Пчела и коя ще бъде третата свалена маска? – всички отговори в „Маскираният певец“ в събота  от 20:00 часа по NOVA.

Повече информация можете да откриете на официалните Facebook, Instagram и Tik Tok профили на шоуто.

  1. Получавайте безплатно най-важното от деня в пощата си