Коконата се завръща на сцената на шоуто

Директно от Холивуд тази седмица в „Маскираният певец“ пристига специалният гост - актьорът Димитър Маринов. След многото предположения, че самият той се крие зад някоя от маските, зрителите ще имат възможността да го видят на живо в предаването редом до звездния детективски панел. Какви изненади е подготвил за зрителите холивудският актьор и в каква роля ще влезе, ще стане ясно тази събота в най-мистериозното шоу от 20:00 ч. по NOVA.  

Жоро Низамов: В „Маскираният певец” се забавлявах и успях да заблудя детективите

Традиционно на сцената на „Маскираният певец“ ще излезе и една маска от предходния сезон на предаването. Този път това ще бъде закачливата Кокона, чийто образ миналата година съживи Джулиана Гани. Дали тази есен костюмът ще облече друг модел или под маската ще бъде скрита друга популярна личност, зрители и следователи ще опитат да отгатнат по време на изпълнението на Коконата.

Къци Вапцаров зад маската на Бебето

Шестте маски достигнали до този финален етап на атрактивното състезание ще влязат в нови битки за продължаване напред в шоуто. Безапелационният водач в битките до момента - Златният ще се изправи срещу любимия Макарон, Плашилото ще срещне Булката в музикален дуел, а Хищницата ще опита да изпрати на елиминация Баба Яга. Какви ще са новите предположения на звездните детективи за скритите участници? Кои песни са избрали героите този път? Кой ще спечели сърцата на зрителите и коя ще бъде деветата свалена маска, отговорите ще станат ясни тази събота в 20:00 ч. единствено по NOVA.

Повече информация можете да откриете на сайта на предаването, както и на официалните Facebook, Instagram и Tik Tok профили на шоуто.