Анна-Мария Конова, Мила Роберт, Михаела Маевска, Виктор Русинов и Владимир Михайлов ще сервират монументални менюта

Следващата седмица в „Черешката на тортата“ журналистът на NOVA Анна-Мария Конова, певицата и актриса с нестихваща енергия Мила Роберт, бронзовата олимпийска медалистка от Рио Михаела Маевска, певецът и актьор от сериала „Братя“ Владимир Михайлов и плувецът и Мистър България 2021 г. Виктор Русинов запретват ръкави и се впускат в истинско кулинарно приключение. Всевиждащото око в кухнята – шеф Иван Манчев – е подготвил ново предизвикателство за звездните домакини – международна кухня с поне едно ястие по оригинална рецепта.

Първа гости в чисто новия си дом ще посрещне младата певица Мила Роберт. Концепцията на талантливата дъщеря на Ваня Щерева включва лека и вкусна вечеря, приготвена с много любов. В кухнята на Мила ще царят едновременно хаос и артистично вдъхновение, придружени от музика и добро настроение. Ще успее ли харизматичната певица да надгради своето първо участие в „Черешката на тортата“ и да изненада всички с вечерята си?

Вечеря, сготвена „по ноти“, със Свилен Ноев в „Черешката на тортата“

Журналистът Анна-Мария Конова поема щафетата във вторник. Опитният репортер на NOVA ще композира ефирно италианско меню на чист въздух в семейната вила, където прекарва времето си с най-близките хора. Въпреки първоначалното притеснение от нетипичната роля, в която влиза, тя ще вложи душа и сърце в приготвянето на цялата вечеря. Ръчно подготвените от Анна-Мария подаръци ще бъдат точното попадение в сърцата и душите на гостите й.

Меню за „Оскар“ или за „Златна малинка“ с Алек Алексиев в „Черешката на тортата“

В сряда Златното момиче и настоящ треньор по художествена гимнастика Михаела Маевска ще пренесе шампионския дух в кухнята. Тя ще извади тежката артилерия на гостоприемството, а във въздуха ще се понесе аромат на лукс от Близкия изток. Михаела ще заложи на автентична ливанска кухня, включваща безброй разядки, екзотични вкусове и интересни подправки. Изненадата й към участниците пък ще ги накара да се докоснат до света на спорта и живота й.

Артистична домашна кухня, поднесена с история, с Искра Донова в „Черешката на тортата“

Мистър България 2021 г. излиза на кулинарния подиум в четвъртък. Мотото на домакина в кухнята е проба-грешка и камикадзе импровизация с огромна доза хумор. Главният герой в менюто му ще бъде гръцко сватбарско ястие с италианско име, а тайната съставка за безупречното настроение по време на вечерта ще се окаже съдържанието на дресинга за салатата. Виктор ще разкаже как се печели конкурс за красота след нелепа ситуация и по неповторим начин ще увековечи забавната вечер.

В петък „Черешката на тортата“ ще се превърне в телевизионен сериал за любов, примесена с кулинарен екшън и неудържими емоции. Актьорът Владимир Михайлов, превърнал се в абсолютен любимец с ролята на Денис Топал в сериала на NOVA „Братя“, ще приготви средиземноморско меню. Плътно до него застава половинката му Миша, а специално подбраните подаръци със сантиментално значение ще бъдат финалния щрих, който ще превърне вечерята в истинска наслада.

Кой ще спечели благоволението на шеф Манчев и ще си тръгне с плакета – гледайте в премиерните епизоди на „Черешката на тортата“ всяка делнична вечер от 20.00 ч. по NOVA. 

Още интересна информация за „Черешката на тортата“ може да откриете във Facebook  страницата на предаването. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY, след излъчването им в ефир.