Гледайте новите епизоди на криминалната драма от вторник до петък в 22:30 ч. по NOVA

Твърдо убеден, че е настъпило времето за отмъщение, Симо взима фаталното решение да убие Денис и Радо по време на тяхната тайна среща, за която разбира случайно. Какви ще са последствията след внезапния изстрел и трагичния инцидент, ще стане ясно в следващите епизоди на „Братя“ тази седмица по NOVA. Поли е единствената, която подозира, че нейният приятел ще извърши огромна грешка и дори опитва да предупреди майка му. След като не успява да се свърже с нея, младото момиче тръгва незабелязано по петите на отчаяния Симеон и става свидетел на драматичната ситуация, в която младежът сам се е забъркал. Какво ще предприеме Поли и ще оцелее ли простреляният Симо?

Гергана прави фатална грешка в „Братя“

Акарди е в ступор, когато разбира за катастрофата на Гергана. Той е силно притеснен, както за състоянието на приятелката си, така и за малката Сара, която след катастрофата е отведена от социалните служби. Сандо е бесен, защото осъзнава, че няма законовото право сам да прибере детето – не е нито негов баща, нито пък е съпруг на майката. Ще научи ли истинската причина за катастрофата и как предстояща изненада за него и Гери ще предизвика пълен обрат на събитията?

Инспектор Давидова с поразяващи разкрития в „Братя“

Междувременно инспектор Давидова е временно отстранена от работа. Черкезов, Михайлов и Румен от отдел „Наркотици“ са изпълнени с подозрения относно причината за нейното отстраняване и се надяват това да бъде кратък отпуск за полицайката. Самата тя, обаче, не е толкова сигурна, защото разбира целия казус, както и за опитите за незабавно прекратяване на нейното разследване. Пълна мистерия остава и въпросът – къде е изчезнала флашката със записаните показания на бившия асистент Вилев, служил дълги години в кабинета на прокурор Тинчев. Ще стигне ли Елена до истината за изгубения запис и какво смята да предприеме?

Грандиозен обществен скандал избухва срещу Топал и Акарди в „Братя“

Мая съвсем случайно се сдобива с шокираща информация, дочута в личен разговор между Никсън и Радо, които обсъждат намеренията си. Уплашената жена съзнава, че това, което е разбрала, може да постави Ива в изключително опасна ситуация. Дали ще предупреди жената, разочаровала я до краен предел, за надвисналата над главата й огромна опасност, или ще предпочете да остави съдбата на Йосифова в ръцете на мафиотите, с които доброволно се е сдружила?

Фотография: NOVA / Красена Ангелова

Не пропускайте новите епизоди на „Братя“ от вторник до петък в 22:30 ч. по NOVA!

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.