Гледайте тв играта от ново поколение от 18.00 ч. по NOVA

Знанията могат да бъдат фактор за престиж, както и предпоставка за печалба на големи суми пари в телевизионната игра „Голямото преследване”. На ринга на битката за верни отговори днес застават:

Радостина Цветанова, която по професия е журналист и педагог. Омъжена, майка на две деца. В момента работи като оператор въвеждане на данни. Радостина иска да зарадва децата си като спечели сумата от 10 000 лв.

Автор на куизове, мениджър във фармацевтична компания, психотерапевт и счетоводител влизат в „Голямото преследване”

Йоан Саламбашев е студент в специалност „Компютърни науки”. В момента той инвестира време и пари в образованието си. Признава, че са му необходими финансови средства за това начинание. Освен ангажиментите в следването си, Йоан е поел отговорност и към Националния отбор по математическа лингвистика, в който участва. Голямата му мечта е да има собствен билярд клуб.

Георги Златарски е историк по образование, но животът го отделя от тази професия и в момента работи като спортен търговец на залози. Женен е и има едно дете. Дали познанията в областта на историята ще помогнат на Георги в участието му в „Голямото преследване”, гледайте тази вечер в предаването.

Текстилен инженер, военнослужещ, букмейкър и шофьор се впускат смело в играта „Голямото преследване”

Крум Митов също е студент, който иска да провери докъде ще стигнат знанията му. Участникът следва „История и геополитика”. Твърди, че има добри познания в областта на историята, спорта, зоологията и политиката. Ако спечели пари от играта, ще си организира някоя хубава екскурзия в чужбина. 

Срещу кого от Преследвачите ще се изправят днес участниците, кой  ще стигне до финала и каква ще е развръзката накрая, гледайте в предаването „Голямото преследване“, тази вечер от 18:00 часа по NOVA.

Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.