Гледайте тв играта от ново поколение от 18.00 ч. по NOVA

„Голямото преследване” е телевизионна игра от ново поколение. Участниците могат да „избягат” от Преследвача, само и единствено благодарение на своите знания, а спечелените от тях пари зависят от смелостта, която проявят. Ето и хората, които се устремяват към победа в играта днес:

Текстилен инженер, военнослужещ, букмейкър и шофьор се впускат смело в играта „Голямото преследване”

Светослав Чимев е на 38 години от град Варна. Обича куизовете и се занимава професионално като автор на такъв тип игри. Женен е с две деца. Иска да достигне сумата от 20 000 лв., които би използвал за обзвеждане на апартамент.

Счетоводител, специалист връзки с клиенти, полиглот и екскурзовод излизат на сцената на „Голямото преследване”

Пламен Биволарски е на 27 години и е мениджър във фармацевтична компания. Дава всичко от себе си, за да се развива професионално и за периода от година и половина постига невероятен прогрес. В личен план също отбелязва победа, тъй като отскоро е женен. В играта смята да рискува, за да спечели по-голяма сума.

Мениджър, адвокат, банкер и специалист по архивиране се устремяват към победата в „Голямото преследване”

Васка Грудева е на 47 години. Родена е в Пещера, но живее в София. По професия е счетоводител. Във времето проявява интерес към психологията, завършва успешно втора специалност и от четири години работи като психотерапевт. Обича фотографията и пътешествията. Ето защо Васка иска да спечели 5000 лв., с които да си направи незабравима екскурзия до Исландия.

Димитър Георгиев е на 38 години от Варна. Професионално се занимава със счетоводство, но определя себе си като историк-любител. Проявява изключителен интерес към това как живеят българите в съседните държави (Сърбия, Македония, Гърция, Румъния, Турция и Албания). Благодарение на своите проучвания се запознава с преподавател от българското неделно училище „Зора” в град Елбасан, Албания. В това училище над 20 деца изучават български език и се докосват до знания за традициите ни. Помещението на училището се нуждае от ремонт и Димитър иска да го подпомогне финансово. Надява се да направи това добро дело с част от спечелените пари в играта „Голямото преследване”.

Срещу кого от Преследвачите ще се изправят днес участниците, кой  ще стигне до финала и каква ще е развръзката накрая, гледайте в предаването „Голямото преследване“, тази вечер от 18:00 часа по NOVA.

Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.