Гледайте тв играта от ново поколение от 18.00 ч. по NOVA

Във всяко издание на „Голямото преследване” четирима участници излизат на сцената и дават най-доброто от себе си и собствения си фонд от познания. Представяме ви играчите в предаването днес:

Мария Колева е текстилен инженер. Омъжена е с две деца.  Мария вярва в любовта от пръв поглед, защото я е изпитала. Споделя, че в предаването няма да разчита на любовни стрели, а на знанията си и ще се бори за сумата от 10 000 лв.

Счетоводител, специалист връзки с клиенти, полиглот и екскурзовод излизат на сцената на „Голямото преследване”

Момчил Александров е роден в Стара Загора, израства в Шумен, а любовта го отвежда в София. По професия е военнослужещ. В свободното си време се занимава със състезания по спортен бридж, обича да тренира и футбол. Признава, че ако спечели 10 000 лв, би дарил част от парите в помощ на деца на загинали родители от българската армия.

Мениджър, адвокат, банкер и специалист по архивиране се устремяват към победата в „Голямото преследване”

Богомил Атанасов е от София и работи като букмейкър. Голямата му страст е спортът, а  футболът  -  негова  слабост. Богомил обича пътешествията, затова не е странно, че мечтае за далечни и екзотични дестинации. Ако спечели пари в играта „Голямото преследване”, участникът веднага ще ги инвестира в пътуване до Бразилия, Аржентина и Австралия.

Застраховател, енергетик, маркетинг мениджър и стоматолог сформират отбор в „Голямото преследване”

Стефан Стоев живее и работи в Пловдив. Дълго време е бил шофьор на автовоз, в момента се занимава с градинарство, като поддържа пловдивски парк. Гордее се с факта, че вече е „щастлив дядо” на внуче.

Срещу кого от Преследвачите ще се изправят днес участниците, кой  ще стигне до финала и каква ще е развръзката накрая, гледайте в предаването „Голямото преследване“, тази вечер от 18:00 часа по NOVA.

Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.