Гледайте тв играта от ново поколение от 18.00 ч. по NOVA

Нов епизод, нови участници, един Преследвач и много въпроси. Състезание за знания, смелост и бързина. Кои са четиримата играчи, които ще използват арсенала от познанията си днес?

Георги  Цветков е многостранно развита личност. Завършва хореографско училище, в момента следва в специалност „Финанси”. Работи в сферата на застрахователния бизнес, като едновременно с това преподава канго джъмпс. Пътува много и се определя като „изключително ангажиран човек”. От играта иска да спечели 20 000 лв, с които да посети Африка.

Футболен фен, търговец, управител на телекомуникационна компания и инженер се борят за финала в „Голямото преследване”

Орлин Величков работи като специалист електроенергетик в ТЕЦ.  Женен е от една година и явно тръпката от любовта го държи силно, защото Орлин мечтае за меден месец на остров Мавриций. За целта са му необходими 5000 лв., които той ще опита да спечели от играта „Голямото преследване”.

Харитон Христов е маркетинг мениджър. В сърцето му има специално отредени кътчета за съпругата, 14- годишната му дъщеря и любимия футболен отбор ЦСКА. Участникът споделя, че са му необходими 10 000 лв., за да направи соларна система за селската си къща.

Програмист, специалист човешки ресурси, мениджър логистика и учител ще премерят знания в „Голямото преследване”

Мариета Дончева – Веселинова е стоматолог и въпреки сериозната си професия, тя смело изявява творческите си страни в свободното време. Посещава занимания по народни танци, пътува, ходи на концерти, обича рок музиката и различни прояви на изкуството. Ако спечели голяма сума пари, Мариета ще я инвестира в бизнеса си. Ако си тръгне от играта с по-малка сума – би я дарила в Приюта за безстопанствени животни в град Плевен.

Срещу кого от Преследвачите ще се изправят днес участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката накрая, гледайте в предаването „Голямото преследване“, тази вечер от 18:00 часа по NOVA.

Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.