Гледайте тв играта от ново поколение от 18.00 ч. по NOVA

Един неизвестен Преследвач, четирима участници, много въпроси от различни сфери на познанието и възможност знанията на играчите да се трансформират в реални суми. Кои смели хора излизат на сцената на „Голямото преследване” довечера?

Димчо Христов е на 34 години и работи като програмист. Влиза в играта с мотивация да спечели пари за нова кола или за страхотна екскурзия.

Студент, IT специалист, счетоводител и финансист влизат в схватка на знания в предаването „Голямото преследване”

Йорданка Манчева е омъжена и има голяма дъщеря. Признава, че силните й страни са познания в областта на филмите и литературата. Участничката работи като специалист човешки ресурси.

Иван Минчев е на 45 години и има дългогодишен опит като мениджър логистика. Той определено харесва дълготрайните неща, защото може да се похвали и със стабилен брак от цели 21 години. Играчът идва с големи амбиции – поставя си за цел да спечели сумата от 50 000 лв., която би инвестирал в собствена сладкарница.

Анализатор, инженерен конструктор, реставратор и лаборант се съревновават по знания в „Голямото преследване”

Александър Василев е фитнес инструктор и учител по история. Въпреки многото неща, с които се е захванал, играчът признава, че ако има 50 000 лв., без да се замисли, би емигрирал в Тайланд.

Срещу кого от Преследвачите ще се изправят днес участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката накрая, гледайте в предаването „Голямото преследване“, тази вечер от 18:00 часа по NOVA.

Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.