Гледайте тв играта от ново поколение от 18.00 ч. по NOVA

Тази вечер в телевизионната игра „Голямото преследване” ще видите четирима участници – с различен образователен профил и професионален опит. Ето и кои са те:

Анхел Росалес е на 33 години. Завършва Испанската гимназия. В момента следва висше образование, специалност „Национална сигурност”. Работи като дилър на резервни части. Женен е и има едно момиченце. Анхел иска да спечели пари, които да използва за ремонт на любимия си джип.

Анализатор, инженерен конструктор, реставратор и лаборант се съревновават по знания в „Голямото преследване”

Атанас Георгиев работи като специалист „управление на IT процеси”. Определя себе си като „вечен студент”. Едното от висшите си образования завършва след цели 22 години, в които учи без да се отказва. Смело напред, Атанас се впуска и в състезанието за знания „Голямото преследване”, като си поставя за цел да спечели 5000 лв. Споделя, че ще използва парите за красива веранда на селската си къща.

Емилия Зарева е на 65 години. Работила е като счетоводител. Хобито й е да колекционира електронни книги. Поддържа група за безплатни електронни книги на духовна тематика. Любимият й автор е Хермес Трисмегист. Надява се да спечели сумата от 10 000 лв, като с част от парите ще покрие взет заем, а другата иска да дари в Център за деца и семейства в Малко Търново.

Икономист, еколог, занаятчия и мениджър с опит да победят в играта „Голямото преследване”

Росен  Иванов завършва „Финанси” в Дания. Връща се у нас и успява успешно да развие бизнес в сферата на консултантските услуги. Работи с клиенти от чужбина. Води се от принципа, че в днешното забързано ежедневие „човек трябва всеки ден да се развива личностно и професионално”. Росен иска да спечели пари за благородна кауза – смята да подпомогне финансово инвитро процедури за нуждаещи се двойки.

Срещу кого от Преследвачите ще се изправят днес участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката накрая, гледайте в предаването „Голямото преследване“, тази вечер от 18:00 часа по NOVA.

Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.