Гледайте тв играта от ново поколение от 18.00 ч. по NOVA

Нов епизод, нови участници. Ето ги хората, които довечера ще се изправят срещу Преследвача и вълната от въпроси в играта „Голямото преследване”:

Виктор Андреев е от Варна. Работи като анализатор на данни. Признава, че е силен със знания в областта на историята и географията. Зад гърба си Виктор има дванайсетгодишен опит в хор.

Икономист, еколог, занаятчия и мениджър с опит да победят в играта „Голямото преследване”

Николай Георгиев се занимава с конструиране на електрически велосипеди. Живее в Русе, а любимите му занимания са футбол и шахмат. Сериозен фен е на българските филми, като е изгледал повечето от тях.

Арсен Симонян завършва висшето си образование за специалист машинен инженер, но към момента работи като реставратор в Историческия музей в град Русе. В играта влиза за преживяването.

Електротехник, състезател по бадминтон, организатор на турнири и адвокат в шеметна надпревара за знания в „Голямото преследване”

Вяра Врангова е от София. Тя е лаборант в университетската акушеро-гинекологична болница  „Майчин дом”. Също така е заместник-председател на Българската асоциация на медицинските лаборанти. Участничката мечтае за къща край морето.

Срещу кого от Преследвачите ще се изправят днес участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката накрая, гледайте в предаването „Голямото преследване“, тази вечер от 18:00 часа по NOVA.

Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.