Гледайте тв играта от ново поколение от 18.00 ч. по NOVA

Кои  участници ще видите в новия епизод на играта „Голямото преследване” и ще могат ли  те да съберат сили и познания, за да елиминират Преследвача?

Гледайте тази вечер от 18:00 часа по  NOVA надпреварата, в която водещият Ники Кънчев ще предизвика знанията на Анани, Цветелин, Иван и Мила с цветна и интересна порция въпроси. 

Криминолог, корабен инженер, държавен служител и юрист се устремяват към победа в „Голямото преследване”

Анани Ананиев е от Радомир и се занимава с електротехника. Завършва специалност „История”. Има афинитет към писането и съставя книга за историята на Радомир. Със спечелените пари иска да си купи сглобяема къща. Дали късметът и силата на името ще помогнат на Анани да победи в играта?

Цветелин Петков е бивш състезател по „бадминтон”. Работи за различни спортни сайтове и има голям опит с участия в предавания. За него е важно победата да е постигната по честен начин. Ще успее ли да триумфира и в телевизионната игра „Голямото преследване”?

Гейм дизайнер, логистичен специалист, мениджър и софтуерен инженер са новите участници в „Голямото преследване”

Иван Събев организира благотворителни турнири, съвместно с фен клуба на „Манчестър Сити”. Със спечелените пари от турнирите финансира различни каузи.

Мила Хинчева е дъщеря на покойния талантлив диригент  проф. Борис Хинчев. Записва се в играта след като едно от децата й я предизвиква с думите: „Мамо, ти си умна! Участвай в „Голямото преследване”!”. Мила е адвокат, обожава Италия и италианския език, и като всяка всеотдайна майка би инвестирала спечелените пари в децата си.

Срещу кого от Преследвачите ще се изправят днес участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката накрая, гледайте в предаването „Голямото преследване“, тази вечер от 18:00 часа по NOVA.

Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.