Гледайте тв играта от ново поколение от 18.00 ч. по NOVA

В „Голямото преследване” ви очакват много въпроси от различни сфери на живота, интересни участници и един Преследвач. Днес в играта влизат:

Мениджър, адвокат, банкер и специалист по архивиране се устремяват към победата в „Голямото преследване”

Иван Димитров на 46 години от София. Той завършва две специалности – „Финанси” и „Археология”. Познанията в сферата на икономиката го отвеждат до днешната му работа като счетоводител в банка, а археологическото образование  му осигурява различни интересни пътешествия. Преди години Иван е работил и като екскурзовод.

Застраховател, енергетик, маркетинг мениджър и стоматолог сформират отбор в „Голямото преследване”

Атанас Илиев е на 30 години. Той има солиден опит в различни области на професионалното развитие. Преминал е през позиции като склададжия, крупие, куриер, учител по английски. Едно от най-интересните места, на които е работил е като барман на концерт на Роби Уилямс. В момента Атанас е специалист връзки с клиенти в колцентър. Играчът иска да спечели сума над 5000 лв, за да си купи кола.

Футболен фен, търговец, управител на телекомуникационна компания и инженер се борят за финала в „Голямото преследване”

Бела Каламова е полиглот. Тя владее английски, руски, турски и френски. Определя себе си като приключенец. Гордее се много с членството си в клуб на знаещите, сформиран в град Русе. Членовете на този клуб участват в различни състезания за знания. Сред големите успехи определят участието си в Световно първенство в Москва, Русия. Там Бела се запознава с известния журналист и водещ Владимир Ворошилов. Като истински играч, Бела се хвърля в дълбокото и залага да спечели сума над 10 000 лв. от „Голямото преследване”.

Христо Георгиев е на 35 години от Русе. Женен е с едно дете. Той е екскурзовод и организира различни пътешествия за големи групи хора.

Срещу кого от Преследвачите ще се изправят днес участниците, кой  ще стигне до финала и каква ще е развръзката накрая, гледайте в предаването „Голямото преследване“, тази вечер от 18:00 часа по NOVA.

Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.