Гледайте тв играта от ново поколение от 18.00 ч. по NOVA

"Голямото преследване" е състезание за знания, смелост и бързина. Днешните участници, които ще застанат срещу Преследвача и ще направят всичко възможно, да го сразят с познанията си са:

Ангел Шереметов, който се занимава професионално като мениджър корпоративни клиенти. Не крие, че често участва в куиз състезания на спортна тематика. Ангел е истински фен на футбола, а любимият му отбор е „Манчестър Юнайтед”. Той обича да рискува в игрите и се надява тази негова черта да го отведе до сумата от 30 000 лв. Парите би инвестирал в криптовалута.

Застраховател, енергетик, маркетинг мениджър и стоматолог сформират отбор в „Голямото преследване”

Кремена Крумова е адвокат по професия. Хобито й е да се занимава със сладкарство. Дамата иска да посещава  курсове и да развива уменията си в извайването на торти и гурме сладкиши. Голямата мечта на Кремена обаче е, да посети остров Барбадос, където да научи как се отглеждат тропическите плодородни храсти ацерола и да развие успешен бизнес с тях и у нас. Ако спечели пари от играта „Голямото преследване”, ще ги инвестира в тази своя иновативна идея.

Димитър Атанасов е банкер. Той обича да пътува, а в свободното си време прекарва като треньор по карате. Спортът явно е в кръвта му, защото Димитър тренира и женски футболен отбор. Ако спечели пари в играта, ще ги дари на ФК „Левски”, на деца в нужда, а някаква част от тях ще остави за пътешествие с приятелката си.

Футболен фен, търговец, управител на телекомуникационна компания и инженер се борят за финала в „Голямото преследване”

Росен Шерденов завършва специалност „Архивистика и документалистика” в Софийския университет. Играчът се хвали с „фотографската си памет”, която със сигурност му е натрупала доста полезни факти в полето от знания.  В момента Росен е мениджър в обект на голяма верига за търговия на едро и дребно. Играчът иска да си тръгне от играта поне с 4000 лв.

Срещу кого от Преследвачите ще се изправят днес участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката накрая, гледайте в предаването „Голямото преследване“, тази вечер от 18:00 часа по NOVA.

Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.