Гледайте тв играта от ново поколение от 18.00 ч. по NOVA

Въпросите в тв играта „Голямото преследване“ са много и различни по трудност. Напрежението расте с всяка измината минута. Ще могат ли новите участници да победят Преследвача със знанията си? Вижте кои са хората, които ще се борят да спечелят финала тази вечер:

Детегледачка, крупие, пенсионер и счетоводител излизат на сцената на „Голямото преследване“ със заявка за победа

Ивайло Стоименов на 42 години от София. Завършва специалност „Връзки с обществеността“ в Софийския университет. В момента работи в агенция за недвижими имоти. Има интереси в областта на хуманитарни науки, обича да пътува, посетил е близо 50 държави на 5 континента. В играта идва с желание да спечели сума от 20 000 лв, с която да обиколи Австралия и Океания.

Управител на строителна фирма, IT специалист, търговски представител и юрист завъртат въпросите в „Голямото преследване“

Стефан Михайлов на 35 години от Белене. Завършва строителния техникум в Плевен, а за висшето си образование избира инженерна специалност. От 14 години насам живее в София. Работи като управител в куриерска фирма. Семеен е и има дете на шест месеца. Хобитата на Стефан са лов и риболов. В играта идва, за да спечели пари, с които да купи кола на жена си.

Банков служител, продавачка, инженер и мотокарист сплотяват знанията и усилия, в мисия да елиминират Преследвача в „Голямото преследване“

Мария Стоянова на 34 години от София. В професионален план стига до позицията мениджър на магазин за домашни любимци. Обожава заниманията по народни танци и йога. Идва в играта „Голямото преследване“ със заявка да отмъкне сумата от 10 000 лв.

Юлиян Георгиев на 51 години от София. Завършва спортно училище. Свири на китара, барабани, клавирни инструменти и има стотици концерти. Обича екстремните изживявания и затова скача с бънджи от Аспаруховия мост. Иска да спечели 10 000 лв, за да обиколи света.

Срещу кого от Преследвачите ще се изправят днес участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката, гледайте в предаването „Голямото преследване“, тази вечер от 18:00 часа по NOVA.

Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.