Гледайте тв играта от ново поколение от 18.00 ч. по NOVA

Знанията са поставени на пиедестал в тв играта „Голямото преследване“. В стола на Преследвача застава един от четирима добре подготвени играчи. В битката срещу Преследвача,  всяка делнична вечер от 18:00 часа по NOVA, влизат  четирима участници, готови да се борят докрай. Ето ги и тях:

Брокер, управител в куриерска фирма, мениджър на магазин и музикант идват на сцената на „Голямото преследване“

Цветомил Николов на  60 години от Златоград. Живее в София. Дядо е на цели четири внучета. Завършва Художествената гимназия за приложни изкуства в Смолян. Има разностранни интереси: футбол, кръстословици, судоку, занимателна математика, но обича и предизвикателствата. В „Голямото преследване“ Цветомил се устремява към печалба от 5000 лв, с която иска да зарадва внуците си, като им организира обща среща, понеже две от тях живеят в Гърция, третото в Дания, а четвъртото в България. С парите Цветомил ще заведе всичките деца на море, например.

Детегледачка, крупие, пенсионер и счетоводител излизат на сцената на „Голямото преследване“ със заявка за победа

Станимир Господинов на 30 години от Раднево, но се мести и заживява в София. По професия е  археолог.  В момента работи като спортен трейдър. Женен е и има близнаци на близо 3-годишна възраст. Станимир смята, че сумата от 2000 лв ще му е достатъчна да заведе жена си на вечеря и да подпомогне разходите около децата. 

Управител на строителна фирма, IT специалист, търговски представител и юрист завъртат въпросите в „Голямото преследване“

Румен Коджабашийски на  49 години от Дупница. Работи и живее в София. Румен разполага с много квалификации – има шофьорска книжка, професионална категория С; електротехник е, ВИК техник, ловджия. Играл е в много предавания за парични печалби и няма намерение да пропусне и това. Ако успее да си тръгне с някаква сума, ще заведе семейството си до „Алеята на славата“ в Лос Анджелис за 50-годишния си юбилей, догодина.

Наталия Тимова на 31 години от София. Икономист по професия, който успява да се реализира като такъв в структурата на Държавна институция. Хобитата са й да свири на пианo и да танцува.  Определя се като верен приятел. Мечтае да отиде в Бразилия и затова са й необходими 5000 лв, които се надява да спечели.

Срещу кого от Преследвачите ще се изправят днес участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката, гледайте в предаването „Голямото преследване“ тази вечер от 18:00 часа по NOVA.

Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.