Гледайте тв играта от ново поколение от 18.00 ч. по NOVA

Преследвачите в играта „Голямото преследване“ са личности с големи познания в много области. Участниците, които се изправят срещу тях приемат предизвикателството да се впуснат в шеметно преследване на знания. Накрая, по-добрият печели. Ето и играчите тази вечер:

Приложник, археолог, електротехник и икономист обединяват знания за превземане на финала в „Голямото преследване“

Александър Господинов на 32 години от Попово. Завършва Технически университет.  В момента работи като бизнес анализатор. Женен е и има едно дете, момиче. Александър е фен на науката и технологиите. Чете за всичко ново в науката, но обича да се съсредоточава и върху анализи на отминали исторически събития Александър често релаксира като разглежда географски карти. Много харесва електрическите автомобили, най-вече заради тяхната екологичност. Участникът иска да спечели пари в „Голямото преследване“,  за да може да подпомогне някои малки бизнеси, образователни и културни инициативи.

Брокер, управител в куриерска фирма, мениджър на магазин и музикант идват на сцената на „Голямото преследване“

Методи Методиев на 52 години от Лом. Семеен, с две деца. През 2004 г. е бил на мисия в Ирак, а през 2007 г. на мисия в Афганистан. Вече е  пенсиониран от военната позиция. В момента работи като служител в „Аварийна помощ и превенция“ към Столична община. Устремява се към сумата от 10 000 лв, която мисли да използва за ремонт на къщата си в село Големо Малово.

Детегледачка, крупие, пенсионер и счетоводител излизат на сцената на „Голямото преследване“ със заявка за победа

Живко Георгиев на 33 години от Хасково. Живял е четири  години в Англия, където завършва висше образование в специалност „Информатика“. В България също има висше образование в направление  „Компютърни системи“. Живко е мениджър в международна компания в сферата на хазарта . Женен е, все още няма деца. В свободното си време се отдава на любимите си криминални романи. Каквато и сума да спечели от играта, ще я вложи в пътуване.

Стефан Боевски от Ботевград. Завършва висша степен на образование в сферата на медиите, но цял живот се занимава с търговия на строителни материали. Стефан е особено горд с единствената си дъщеря Габриела Боевска, която е сред най-добрите жени акробати в света. Играчът иска да спечели 10 000 лв, за да  направи незабравим бал на дъщеря си, тъй като тази година тя завършва гимназия.

Срещу кого от Преследвачите ще се изправят днес участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката, гледайте в предаването „Голямото преследване“ тази вечер от 18:00 часа по NOVA.

Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.