Гледайте тв играта от ново поколение от 18.00 ч. по NOVA

В играта от ново поколение „Голямото преследване“ играчите се изправят срещу един от Преследвачите. Тяхната цел е да преборят знанията му и да спечелят колкото се може по-голяма парична сума. Вижте кои са участниците в днешното издание:

Търговски директор, техник по електрозахранване, ресторантьор и специалист обработка на данни мерят знанията си в „Голямото преследване“

Стоян Димов е от Бургас, но от 20 години живее в София. Завършва  Технически университет. От 11 години работи в компания за тежко машиностроене, която доставя решения за водни централи. Има едно дете на 6 месеца. Не споделя конкретна сума, която желае да спечели.

Финансов анализатор, студент, системен администратор и фитнес инструктор превземат сцената на „Голямото преследване“

Александър Димитров на 37 години от Перник. По професия е  програмист -  пише софтуер за мобилни приложения. Преди това, 15 години работи като спортен журналист и води футболно предаване. Хобитата му са – футбол, тенис на корт и фотография. В играта „Голямото преследване“  идва за печалба от 10 000 лв, които му трябват  за нова кола.

Бивш военнослужещ, футболен историк, машинен инженер и стоматолог атакуват със знания „Голямото преследване“

Георги Дончев на 33 години от Пловдив, в момента живее в София. Завършва „Право“, но никога не го практикува. Работи като мениджър продажби, обича да чете книги, фен е на футбола и специално на клуб „Ботев“ Пловдив.

Като свое хоби определя знанията за българска история. В играта иска да спечели 10 000 лв, с които да посети Азия или Исландия, заедно  с приятелката си.

Лилия Христова на 66 години от Стара Загора. Родена в Свищов, живее в Стара Загора. Преподава френски и английски език. Класирала се е на седмо място в националния кръг на Световния шампионат по френски правопис. В момента учи италиански и има огромно желание да го практикува в Италия, ако спечели от предаването „Голямото преследване“.

Срещу кого от Преследвачите ще се изправят днес участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката, гледайте в предаването „Голямото преследване“ тази вечер от 18:00 часа по NOVA.

Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.