Гледайте новия епизод на "Черешката на тортата" от 20.00 ч. по NOVA.

Край на празничната седмица в „Черешката на тортата“ ще постави канарата от Харманли Генчо Генчев. Той беше един от най-силните играчи от четвърти сезон на „Игри на волята: България“, но успя да разбие стереотипа за мъжете, които се интересуват само от мускули. Генчо успешно редеше пъзели, градеше стратегии и се представи като мъжкар с ум и душа.

Стилна вечеря, заредена с добро настроение от Виктория Григорова в „Черешката на тортата“

Той ще покани своите гости в родния си град и ще отвори уютния си дом, в който обожава да посреща приятели. Земеделецът е решил да се фокусира върху традиционната българска кухня в обилни количества. Бившият професионален гребец залага на високо протеиново меню, което ще стартира със селска салата. На масата Генчо ще сервира няколко разядки - брускети с домашна лютеница и кьопоолу, а предястието му ще е червена чушка, пълнена с боб.

Лефтеров от „Игри на волята“ предизвиква гостите с бабина рецепта в „Черешката на тортата“

Основното му ястие ще е свински джолан, приготвен по специална рецепта на бащата на Генчо, с гарнитурата сладки картофи. Десертите ще са два – традиционна печена дюля с мед и орехи и крем карамел с кроасани. Какви са плюсовете и минусите на малкия град, кое е общото между участниците след разговорите цяла седмица и каква изненада ще поднесе Генчо, предстои да стане ясно в петък вечер. 

Какви оценки ще получи за вечерята от участниците в кулинарното риалити и кой ще грабне плакета тази седмица, гледайте тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Още интересна информация за „Черешката на тортата“ може да откриете във Facebook страницата на предаването.

Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.