Припомнете си тв играта от ново поколение в понеделник от 18.00 ч. по NOVA

„Голямото преследване” е телевизионна игра от ново поколение. Участниците могат да „избягат” от Преследвача, само и единствено благодарение на своите знания, а спечелените от тях пари зависят от смелостта, която проявят. Ето и хората, които се устремяват към победа в играта този понеделник:

Криминолог, корабен инженер, държавен служител и юрист се устремяват към победа в „Голямото преследване”

Стоян Папасчиков е на 31 години от Бяла. Живее в София и е ръководител екип на интелигентни системи за видеонаблюдение. Стоян предизвиква себе си като се опитва да превъзмогне страховете си. Страх го е от високо, но изкарва курс за катерене и спасяване на хора на височини. В играта иска да спечели сумата от 10 000 лв, която да инвестира във високорисков проект.

Светослав Марулев е от Казанлък. Женен е и има малка дъщеря. Работи като мениджър ключови клиенти. Иска да спечели 10 000 лв, за да отиде на екскурзия със съпругата си до Ню Йорк.

Земеделец, агроном, юрист и машинист застават срещу Преследвача в „Голямото преследване”

Ивайло Миланов е на 51 години от София. Висшето си образование завършва в Свищов със специалност „Икономика”. Към момента Ивайло има фирма за строителство. Обича да излиза от зоната си на комфорт и това го довежда до играта „Голямото преследване”.

Кристиан Бангеев е от Пазарджик. Живее в Москва и там завършва магистърска степен по „Електронен бизнес”. Сега развива собствен бизнес в София. Най-голямото му хоби е футболът. Членува във фенклуба на „Реал Мадрид”. Иска да спечели 5000 лв, с които да отиде в Япония и да пробва местната „улична” храна.

Срещу кого от Преследвачите се изправиха днес участниците, кой стигна до финала и каква ще е развръзката накрая, гледайте в предаването „Голямото преследване“ този понеделник от 18:00 часа по NOVA.

Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.