От днес започва вторият сезон на предаването, който ще се излъчва всеки делничен ден от 18.00 ч. по NOVA

Ники Кънчев отново ще задава страхотни въпроси – ще предизвиква ума и бързината на участниците. Ще има и една изненада – нов Преследвач, който досега зрителите са гледали като участник. Това е учителката Радостина Цветанова, която ще влезе в образа на Белла Донна.

„Беше изключително преживяване, изпълнено с много позитивни емоции и адреналин. Запознах се с много нови хора, които впоследствие се превърнаха в приятели“, разказва Яна.

С нови епизоди и нов Преследвач започва вторият сезон на „Голямото преследване“ тази вечер по NOVA

„За мен беше огромно предизвикателство, защото е ново предаване. Участвах в първи сезон и не съжалявам. Хората по улиците ме срещат, разпознават ме и ме поздравяват като победител. Все пак аз съм човекът, който спечели една от най-големите суми в предаването. Доказах, че в това предаване се печелят пари, стига да имаш малко повече знания и да запазиш самообладание“, разкрива Боян.

„Преследвачите са хора, от които само бих могла да се уча. Както и всички ние. Те ни предизвикват изключително много с бързина, логика и знания. Но се радвам, че победих“, допълва Яна.

„Харесвам Преследвачите. Беше голямо предизвикателство, защото ми се падна да играя срещу Дама Пика. Успях да спечеля и сега отново се предизвиквам. Защото знам, че в новия сезон ще има нова Преследвачка, срещу която бих искал да се изправя!“, категоричен е Боян.

За притеснението от камерите

„Много се притеснявах преди да вляза в студиото, няколко дни преди това не спях. Страхувах се да не се изложа. Но съм благодарна на целия екип, тъй като създават страхотна атмосфера. Неусетно разбираш, че вече играеш. Разбрах, че трябва да предизвиквам повече себе си и че мога, стига да опитам“, споделя Яна.

Преследвачът Белла Донна: „Голямото преследване“ успя да ме изненада

„Камерите не ме притесняват. Това е тръпка и неусетно започваш да „плуваш в свои води“. В момента, в който спечелих тази сума, разбрах за себе си, че съм умен човек. Тъй като въпросите, които задаваха бяха по различни теми. Оказа се, че съм силен както в темата „Спорт“, така и в „История“, „География“. Съветвам зрителите да гледат „Голямото преследване“, не само защото могат да научат много нови неща, но и такива, които никога не са чували. То дава нови знания на хората!“ , категоричен е Боян.

„В това предаване виждам едни българи, които знаят и могат. С голямо удоволствие бих участвала отново, особено ако съм в компанията на същия тим“, разказва Яна.

Боян също би участвал отново в „Голямото преследване“ и то не само, за да се изправи срещу Белла Донна. „Мога да не спечеля сума, каквато вече спечелих, но със сигурност бих искал да изпитам отново онази тръпка в състезанието.

Не пропускайте „Голямото преследване“ – от 6 февруари всяка делнична вечер от 18:00 ч. по NOVA. Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.